De Klimmuur Amsterdam Centraal

Openingstijden

ma t/m woe: 13:00-23:00
do & vr: 9:00-23:00
za: 9:00-18:00
zo: 9:00-23:00

Direct naar

USPs_dak
Schuifdak

Met de zon op je gezicht genieten van het klimmen tijdens de zomer

USPs_voorklimdak
Imposante voorklimwand

Voor een goede voorklim uitdaging

USPs_klimplezier
Veel klimplezier

Met 46 klimtouwen en meer dan 216 klimroutes

USPs_locatie
Unieke locatie

Met terras aan het ij en op loopafstand van centraal station Amsterdam

In het kort

Op een steenworp afstand van het Centraal Station in Amsterdam ligt één van de oudste Klimmuur vestigingen: Klimmuur Amsterdam. Ook wel ‘Centraal’ genoemd door onze vaste klimmers. In deze gezellige hal wordt zowel geklommen als geboulderd. Daarnaast kan je ook uitgebreid genieten van koffie, taart, tosti’s en avondeten op het zonnige terras. Met een grote variëteit aan wanden, waaronder een uitdagende voorklimwand en een boulderhal, is deze hal geschikt voor iedereen. Als kers op de taart heeft deze hal de mogelijkheid het dak te openen, waardoor je (met goed weer) kan klimmen met een bries door je haren. Kom jij binnenkort langs?

Klimmen

In onze ruim 16 meter hoge klimhal zijn er voor alle soorten klimmers ruime mogelijkheden. Oefen op onze beginners routes, train je voetenwerk op de terugliggende wand, focus op uithoudingsvermogen op verticale wanden, spring de overhang in voor krachttraining, of combineer al deze dingen in al die andere gevarieerde routes! 

Kortom: voor ieder wat wils. 

Naast deze vanzelfsprekende voordelen, heeft Klimmuur Amsterdam de mogelijkheid het dak te openen, waardoor jij in de zomer met de wind in je haren en de zon op je gezicht kan genieten van het klimmen. Net alsof je écht buiten bent. Ook kan je klimmen op onze glaswand die uitkijkt op Amsterdam. Klimmuur Amsterdam heeft zijn eigen klimwinkel waar je voor al je benodigdheden terecht kan. Na het klimmen kun je genieten van heerlijke koffie, taart, tosti’s en avondeten, of drink je een biertje op het terras aan het water. Zien we jou binnenkort?

Boulderen

Ook de boulderliefhebbers onder ons kunnen terecht bij Klimmuur Amsterdam. De boulderruimte biedt door ons creatieve bouwteam en de gevarieerde wanden genoeg uitdagende opties voor elk niveau. Iedere twee maanden worden alle boulders vernieuwd, en is er een feestelijke kick-off mét competitie. Geniet van eindeloos boulderen met lekkere muziek op de achtergrond, een kop koffie van de bar, en een tosti tussendoor.