klimmuur_kennismakingsles_klimmen

Klimmen

Kun je zomaar bij de Klimmuur terecht om te klimmen? Als je geen ervaring hebt, volg je eerst een kennismakingsles.

  reserveer een kennismakingsles

   vanaf 4 jaar, tot 18 jaar onder begeleiding van een volwassene

  Klimmuur Centraal, Haarlem, De Uithof, Hollands Spoor, Rotterdam

Klimmen
Je kunt bij ons zelfstandig komen klimmen als je een zekerbewijs hebt, of kunt aantonen dat je voldoende ervaren bent om zelfstandig aan de slag te kunnen. Als dat niet het geval is, dien je eerst een kennismakingsles of basiscursus te volgen. We zijn daar behoorlijk streng in, hetgeen met veiligheid te maken heeft, natuurlijk.

De klimsport heeft een traditie van ongebondenheid en vrijheid. Je hoeft bij ons dan ook geen lid te worden en bepaalt zelf of je t.b.v. het voldoen van je entreebetaling losse entrees koopt, een strippenkaart gebruikt, of met enig abonnement werkt. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.

Als je wilt voorklimmen, kan dat bij ons natuurlijk ook. Je moet dat dan wel even afstemmen met degene die dan bij de Klimmuur werkt en verantwoordelijk is. Tijdens drukke uren, het kan soms behoorlijk druk zijn, wordt er niet voorgeklommen.

Nog nooit geklommen?

Met een kennismakingsles kun je op een eenvoudige manier bij ons kennis maken met het klimmen. Natuurlijk zijn de veiligheid en de spelregels belangrijk, maar we gaan meteen aan de slag en voordat je het weet zit je boven in de klimmuur.
Span je in, maar relax ook, have fun en focus.

Waar kun je klimmen?
Bij de Klimmuur kun je sinds 1992 terecht om te klimmen. De Klimmuur is tot nu toe uitgebreid tot vijf klim locaties. Bij Klimmuur Haarlem, Klimmuur Amsterdam, Den Haag De Uithof, Den Haag Hollands Spoor en Klimmuur Rotterdam.

Kennismakingsles

Maak kennis met klimmen
27,50 / 22,50
 • Leer klimmen en zekeren
 • 1 uur instructie
 • Gratis door klimmen mits veilig
 • Minimaal twee personen

Basiscursus

Leer zelfstandig klimmen
110,- / 87,50
 • 4 lessen van 2 uur
 • Leer de basis van het sportklimmen
 • Behaal zelfstandig klimcertificaat
 • Maand gratis klimmen na de cursus

Kinderfeestje

Een super spannend en leuk feestje
27,50
 • Een uniek en sportief feestje
 • Wie bereikt de top?
 • Per 3 kinderen 1 volwassene
 •  inclusief pannenkoeken en limonade

Kom klimmen in

Jeugd

Bij de klimmuur hebben we een zeer uitgebreide keus in mogelijkheden voor kinderen en jeugd. We hebben een actief jeugdteam waar enthousiast wordt gesport.

Groepen & bedrijven

Klimmen of boulderen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top.

Onderwijs

Onze filosofie is dat sport begint bij plezier. Fun en zelfwerkzaamheid zijn daarbij kernbegrippen. Door leerlingen plezier te bieden, vinden ze leuk wat ze doen, waarna het sportieve aspect daar vanzelf achteraan komt.

Volwassenen

De Klimmuur biedt veel mogelijkheden om alles uit de klimsport te halen. Van Kennismakingsles tot Voorklimcursus. Waar je ook naar op zoek bent, ons team helpt je met enthousiasme om de top te bereiken!