beestboulders_vestigingen_antwerpen

Boulderen bij de Klimmuur

Bij de Klimmuur hebben we een aantal vestigingen waar boulderen tot de mogelijkheid behoort. Bij Klimmuur Centraal en Klimmuur Den Haag de Uithof kun je boulderen in onze boulderruimtes. Bij Klimmuur Hollandsspoor kun je terecht bij de buren: Beest Boulders Den Haag. Bij Klimmuur Haarlem en Klimmuur Rotterdam kun je helaas niet boulderen.

De Klimmuur is onderdeel van een grotere familie, waar de boulderhallen van Beest Boulders ook bijhoren. Bij alle vestigingen van Beest Boulders – Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Antwerpen – kun je boulderen.

Wat is boulderen?
Boulderen is een explosieve en spectaculaire manier van klimmen. Je beklimt letterlijk een rotsblok. Omdat er in Nederland geen rotsblokken zijn, boulderen we op boulderwanden met een maximale hoogte van 4,5 meter. De “boulders” zijn puzzels die je oplost met techniek, kracht en denkwerk. Anders dan bij klimmen heb je bij boulderen geen touw en klimgordel nodig.

Dikke valmatten onder de boulders zorgen voor de veiligheid. Naast de gezonde uitdaging die boulderen biedt is het ook nog eens onwijs sociaal! Moedig elkaar aan tijdens het boulderen en puzzel samen naar oplossingen om de boulders te halen. Het sociale karakter van de sport en de behulpzame community maken de sfeer in onze boulderhallen super gezellig en open voor iedereen.

Bij welke vestigingen?
Bij de Klimmuur kun je terecht om te boulderen bij Klimmuur Den Haag de Uithof of bij Klimmuur Centraal Amsterdam. Neem contact met deze vestigingen op voor de mogelijkheden! In Amsterdam zit Beest Boulders Amsterdam en boulderhal het Lab. In Den Haag vind je Beest Boulders Den Haag direct naast Klimmuur Hollands Spoor. Binnenkort kun je voor je bouldersessie ook midden in het centrum van Den Haag terecht: Beest Boulders Den Haag Centrum is in aanbouw. In in hartje Rotterdam vind je Beest Boulders Rotterdam. Tenslotte hebben we ook een nieuwe hal gebouwd in Antwerpen, Beest Boulders Antwerpen.
Reserveren
Reserveren is verplicht voor groepen van meer dan 6 personen. Boulderen is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar kinderen mogen tot 18 jaar alleen onder actieve begeleiding van een volwassene boulderen.
Één kleur, één moeilijkheidsgraad
Er zijn in onze vestigingen boulders gebouwd in verschillende kleuren. Elke boulderroute is met één kleur grepen gebouwd. Het is de bedoeling dat je alleen deze grepen (en de houten wand of houten modules die geplaatst zijn) gebruikt bij het klimmen van de route. De boulders in één kleur zijn ongeveer van dezelfde moeilijkheidsgraad, maar bij de begingrepen of in de TopLogger app (gratis te downloaden) kun je vinden hoe moeilijk de specifieke boulder waar je instapt precies is.

Misschien vind je dit ook interessant

Kennismakingsles

Maak kennis met klimmen
27,50 / 22,50
 • Leer klimmen en zekeren
 • 1 uur instructie
 • Gratis door klimmen mits veilig
 • Minimaal twee personen

Basiscursus

Leer zelfstandig klimmen
110,- / 87,50
 • 4 lessen van 2 uur
 • Leer de basis van het sportklimmen
 • Behaal zelfstandig klimcertificaat
 • Maand gratis klimmen na de cursus

Kinderfeestje

Een super spannend en leuk feestje
27,50
 • Een uniek en sportief feestje
 • Wie bereikt de top?
 • Per 3 kinderen 1 volwassene
 •  inclusief pannenkoeken en limonade