[rev_slider slidertitle=”KM_Slider_2023″ alias=”kmslider2023″]

Reserveer direct

Kennismakingsles klimmen

Maak kennis met sportklimmen
27,50 / 22,50
  • Leer de basis van zekeren en klimmen
  • Maximaal 1 uur klimmen
  • Onder begeleiding
  • Vanaf twee personen

Basiscursus Klimmen

Leer zelfstandig klimmen
110,- / 87,50
  • Vier lessen van twee uur
  • Leer de basis van klimmen en zekeren
  • Behaal zelfstandig klimcertificaat
  • Maand gratis klimmen na de cursus

Jeugd

Bij de klimmuur hebben we een zeer uitgebreide keus in mogelijkheden voor kinderen en jeugd. We hebben een actief jeugdteam waar enthousiast wordt gesport.

Groepen & bedrijven

Klimmen of boulderen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top.

Onderwijs

Onze filosofie is dat sport begint bij plezier. Fun en zelfwerkzaamheid zijn daarbij kernbegrippen. Door leerlingen plezier te bieden, vinden ze leuk wat ze doen, waarna het sportieve aspect daar vanzelf achteraan komt.

Volwassenen

De Klimmuur biedt veel mogelijkheden om alles uit de klimsport te halen. Van Kennismakingsles tot Voorklimcursus. Waar je ook naar op zoek bent, ons team helpt je met enthousiasme om de top te bereiken!

Vestigingen

In welke vestiging wil je klimmen of boulderen?

Amsterdam Centraal

Onze vestiging in de hoofdstad van Nederland is een zeer uitgebreide, volledige en goed bezochte klimhal. Met voorklimwand, uitgebreide bouldermogelijkheden, buiten terras en een open dak!

Dijksgracht 2 – 1019 BS – Amsterdam

Amsterdam Centraal

Onze vestiging in de hoofdstad van Nederland is een zeer uitgebreide, volledige en goed bezochte klimhal. Met voorklimwand, uitgebreide bouldermogelijkheden, buiten terras en een open dak!

Dijksgracht 2 – 1019 BS – Amsterdam

Haarlem

Klimmuur Haarlem is één van de eerste klimhallen die in Nederland geopend is en bestaat al sinds 1992! Haarlem is een hele grote en open klimhal met veel daglicht.

Spaarndamseweg 120 B – 2021 KA – Haarlem

Den Haag de Uithof

Klimmuur Den Haag de Uithof is de klimlocatie waar je binnen én buiten kunt klimmen! Met wanden tot wel 21 meter is de klimmuur super uitdagend voor beginner en gevorderde klimmer.

Jaap Edenweg 10 – 2544 NL – Den Haag

Den Haag Hollands Spoor

Klimmuur Den Haag – Hollands Spoor is een unieke klimhal in Nederland. We hebben een ontzettend gave klimwand met een gezellig team die jou voorziet van instructie en cursussen.

Waldorpstraat 15 – 2521 CA – Den Haag

Rotterdam

Vlak bij het Kralingse Bos staat Klimmuur Rotterdam, de enige echte klimhal van Rotterdam. Met een hoogte van 17.5 meter en 51 touwen is dit één van de grootste klimhallen van Nederland.

Prinsenlaan 910 – 3062 CT – Rotterdam