Voorklimcursus
Tijdens deze cursus maak je kennis met de basisvaardigheden van het indoor voorklimmen; zekeren, valoefeningen, touwverloop, setjes clippen enzovoorts. We richten ons hierbij op het voorklimmen in klimhallen. Als je deze cursus met goed gevolg afsluit, ontvang je van ons het K3 voorklimcertificaat. Hiermee kun je in alle hallen in Nederland terecht als je wilt voorklimmen.

N.B.: Voor het voorklimmen buiten op de rots zul je met deze cursus een mooie basis hebben, maar is verdere instructie nog wel noodzakelijk om veilig je eerste outdoor-meters te maken!

Prijs: € 99,- voor 4 lessen van 2,5 uur. De prijs is exclusief entree en materiaalhuur; uiteraard wel inclusief de benodigdheden voor het voorklimmen zoals touwen en setjes. Let op: het instapniveau voor deelname aan deze cursus is 5c.

Vestigingen

In welke vestiging wil je een voorklimcursus volgen?

Den Haag De Uithof

Klimmuur Den Haag de Uithof is de klimlocatie waar je binnen én buiten kunt klimmen! Met wanden tot wel 21 meter is de klimmuur super uitdagend voor beginner en gevorderde klimmer.

Haarlem

Klimmuur Haarlem is één van de eerste klimhallen die in Nederland geopend is en bestaat al sinds 1992! Vanaf 1997 zit de hal op de huidige locatie. Haarlem is een hele grote en open klimhal met veel daglicht. Er zijn veel klimmogelijkheden, competities, cursussen, evenementen en een specialistische klimwinkel.

Rotterdam

Vlak bij het Kralingse Bos staat Klimmuur Rotterdam, de enige echte klimhal van Rotterdam. Met een hoogte van 17.5 meter en 51 touwen is dit één van de grootste klimhallen van Nederland.