OPEN DAG

10.09.23

Zondag 10 september opent de Klimmuur haar deuren voor iedereen! Jong en oud is welkom om kennis te maken met de klimsport. De hele dag geven onze ervaren instructeurs kennismakingslessen klimmen en worden er leuke spelletjes en workshops gedaan. Reserveer voor een leuke kennismaking met de sport of gewoon een leuk dagje uit. Ook als je al bij ons klimt ben je welkom voor 7,50 te komen klimmen deze dag!

 € 7,50 per klimmer
• 1 uur les
• Incl. huurmateriaal
• Voor alle leeftijden*
• Rotterdam, Den Haag – De Uithof, Den Haag HS, Amsterdam Centraal & Haarlem

*Klimmers tot 18 jaar
Kinderen die komen klimmen moeten gezekerd worden door een volwassene. De ouder leert tijdens deze les zekeren (het touw straktrekken op een veilige manier), zodat het kind veilig kan klimmen. De instructie duurt ongeveer 15 minuten en ga je zelf aan de slag onder begeleiding van een instructeur. Neem per drie kinderen minstens 1 volwassen ouder/begeleider mee. Je schrijft ieder deelnemend kind in voor de les, de ouder hoeft zich niet in te schrijven.

*Klimmers vanaf 18 jaar
Volwassenen kunnen zich inschrijven voor de kennismakingsles zonder klimpartner. De instructeur deelt je in groepjes van drie. De instructie duurt ongeveer 15 minuten en ga je zelf aan de slag onder begeleiding van een instructeur.

Hoe werkt het?

Bij binnenkomst in de hal krijgen alle deelnemers een klimgordel en zekermateriaal en word je gekoppeld aan een instructeur. Die leert je de basis van het klimmen, zekertechniek, omgaan met hoogte en de veiligheidsaspecten. Na de instructie oefenen we de nieuw aangeleerde technieken en kan er worden geklommen. Natuurlijk blijven onze instructeurs je begeleiden en houden we een oogje in het zeil.

Kosten & Reserveren

Toegang tot de Open Klim dag kost 7,50 per persoon. Die prijs is inclusief alle benodigde klim- en zekermaterialen en een introductieles van een van onze instructeurs.

Vergeet niet om van tevoren een plekje te reserveren. Dit kan online of bij een van onze vestigingen. Zo weten we zeker dat er een instructeur voor je klaar staat!

Belangrijk om te weten

Neem kleding mee waar je goed in kunt bewegen. In principe zijn schone sportschoenen prima om de eerste keer op te klimmen, maar een paar klimschoenen van ons lenen kan ook.

Kom je met een klimmaatje en willen jullie samen klimmen? Hou er dan rekening mee dat het onderlinge gewichtsverschil niet groter mag zijn dan 15kg.

ROTTERDAM

Reserveren bij De Klimmuur Rotterdam

Prinsenlaan 910
3062 CT Rotterdam
010 2869794
rotterdam@deklimmuur.nl

DEN HAAG - DE UITHOF

Reserveren bij De Klimmuur Den Haag – De Uithof

Jaap Edenweg 10
2544 NL Den Haag
070 3599229
uithof@deklimmuur.nl

HAARLEM

Reserveren bij De Klimmuur Haarlem

Spaarndamseweg 120-B
2021 KA Haarlem
023 5259997
haarlem@deklimmuur.nl

DEN HAAG - HOLLANDS SPOOR

Reserveren bij De Klimmuur Den Haag – Hollands Spoor

Waldorpstraat 15
2521 CA Den Haag
070 3883764
hollandsspoor@deklimmuur.nl

AMSTERDAM CENTRAAL

Reserveren bij De Klimmuur Amsterdam Centraal

Dijksgracht 2
1019 BS Amsterdam
020 4275777
amsterdam@deklimmuur.nl