klimmuur_uitleg_klimmen

OPEN KLIM AVOND

Zou jij graag eens willen klimmen maar weet je niet waar je moet beginnen? Kom dan op zaterdag 16 december 2023 naar onze Open Klim Avond en maak kennis met deze spectaculaire sport.

Op de Open Klim Avond betaal je bij al onze vestigingen van De Klimmuur slechts 7,50 voor je entree inclusief kennismakingsles! (i.p.v. 27,50) Tijdens deze kennismakingsles leer je de basis van klimmen en dagen we je uit jouw persoonlijke top te behalen. Kom alleen of met vrienden en familie en maak je klaar voor een avond vol avontuur en adrenaline.

   zaterdag 16 december 2023 van 18.00 tot 23:00

   vanaf 18 jaar

   7,50 per persoon

   Amsterdam, De Uithof, Hollands Spoor, Rotterdam, Haarlem

Hoe werkt het?
Bij binnenkomst in de hal krijgen alle deelnemers een klimgordel en zekermateriaal en wordt je gekoppeld aan een instructeur. Die leert je de basis van het klimmen, zekertechniek, omgaan met hoogte en de veiligheidsaspecten. Na de instructie oefenen we de nieuw aangeleerde technieken en kan er worden geklommen. Natuurlijk blijven onze instructeurs je begeleiden en houden we een oogje in het zeil.
Kosten & Reserveren
Toegang tot de Open Klim Avond kost 7,50 per persoon. Die prijs is inclusief alle benodigde klim- en zekermaterialen en een introductieles van een van onze instructeurs.

Vergeet niet om van tevoren een plekje te reserveren. Dit kan online of bij een van onze vestigingen. Zo weten we zeker dat er een instructeur voor je klaar staat!

Belangrijk om te weten
Neem kleding mee waar je goed in kunt bewegen. In principe zijn schone sportschoenen prima om de eerste keer op te klimmen, maar een paar klimschoenen van ons lenen kan ook.

Kom je met een klimmaatje en willen jullie samen klimmen? Hou er dan rekening mee dat het onderlinge gewichtsverschil niet groter mag zijn dan 15kg.

Reserveer hier voor de Open Klim Avond

Bij welke vestiging wil je reserveren?

Amsterdam Centraal

Onze vestiging in de hoofdstad van Nederland is een zeer uitgebreide, volledige en goed bezochte klimhal. Met voorklimwand, uitgebreide bouldermogelijkheden, buiten terras en een open dak!

Dijksgracht 2 – 1019 BS – Amsterdam

Den Haag de Uithof

Klimmuur Den Haag de Uithof is de klimlocatie waar je binnen én buiten kunt klimmen! Met wanden tot wel 21 meter is de klimmuur super uitdagend voor beginner en gevorderde klimmer.

Jaap Edenweg 10 – 2544 NL – Den Haag

Den Haag Hollands Spoor

Klimmuur Den Haag – Hollands Spoor is een unieke klimhal in Nederland. We hebben een ontzettend gave klimwand met een gezellig team die jou voorziet van instructie en cursussen.

Waldorpstraat 15 – 2521 CA – Den Haag

Rotterdam

Vlak bij het Kralingse Bos staat Klimmuur Rotterdam, de enige echte klimhal van Rotterdam. Met een hoogte van 17.5 meter en 51 touwen is dit één van de grootste klimhallen van Nederland.

Prinsenlaan 910 – 3062 CT – Rotterdam

Haarlem

Klimmuur Haarlem heeft 43 klimtouwen met een totaal van meer dan 120 verschillende klimroutes, die regelmatig worden vervangen. De wandhoogtes variëren van zo’n 7 tot 17 meter.

Spaarndamseweg 120b – 2021 KA – Haarlem

Vragen over de open klimavond?

Kies een vestiging en stuur ons een bericht

contactformulier_1200x1790