uitleg_kinderfeestje_klimmuur

Kinderfeestje

Ben je binnenkort jarig? Vier je verjaardag bij de klimmuur en geniet van een spannende en sportieve middag!

   1,5 uur

   vanaf 8 jaar, onder begeleiding van volwassenen

   27,50 per persoon

   Amsterdam, Haarlem, De Uithof, Hollands Spoor, Rotterdam

Vier je partijtje!
Lijkt het je leuk om een kinderfeestje te geven bij de Klimmuur? Kom dan langs bij één van onze vestigingen.

De Klimmuur organiseert spannende en leuke feestjes voor kinderen. Samen met je ouders en andere begeleiders krijg je eerst instructie over het klimmen. Zo leren de ouders en begeleiders hoe er moet worden gezekerd zodat jullie veilig naar boven kunnen. Ook leren we jullie hoe er moet worden omgegaan met de touwen en wat de spelregels zijn bij het klimmen. Als er een goede basis is gelegd, kunnen jullie tot wel 16 meter hoog klimmen! Dat is zo hoog als vijf verdiepingen! Ontdek de verschillende wanddelen en daag je vriendjes en vriendinnetjes uit om die ene moeilijke route te klimmen! Durf jij het aan?

Na de inspanning zorgen wij voor een feestelijke tafel met pannenkoeken en limonade. Omdat onze tafels midden in de hal staan, kun je tijdens het eten en drinken kijken naar alle andere klimmers in de hal!

Kosten
Een kinderfeestje kost 27,50 per kind. Dit is inclusief instructie, zekermateriaal en het klimmen. De uitleg en het klimmen duurt één uur. Na dit uur zijn jullie klaar met klimmen en staan de pannenkoeken voor jullie klaar op tafel!

De pannenkoeken en limonade zijn inbegrepen bij de prijs. Het gebruik van klimschoenen is niet inbegrepen. Alle kinderen dienen zelf schone sportschoenen mee te nemen.

Waar moet je op letten?
Per 2 à 3 kinderen dient er één volwassene aanwezig te zijn voor het zekeren. Kom je met 10 kinderen, dan moeten er dus minimaal 4 volwassenen zijn. Kinderen mogen elkaar niet zekeren.

Kinderfeestjes kunnen worden geboekt op maandag t/m zaterdag overdag. Op zondag kunnen er bij ons geen kinderfeestjes worden geboekt.

Eigen consumpties meenemen is niet toegestaan. Een verjaardagstaart meenemen mag wel. We horen dit graag van tevoren. De minimum leeftijd is 8 jaar.

Misschien vind je dit ook interessant

Kennismakingsles Kind

Maak kennis met klimmen
22,50
 • Leer klimmen en zekeren
 • 1 uur instructie
 • Gratis door klimmen mits veilig
 • Per 3 kinderen 1 volwassene

Basiscursus jeugd

Leer zelfstandig klimmen
87,50
 • 4 lessen van 2 uur
 • Leer de basis van het sportklimmen
 • Behaal zelfstandig klimcertificaat
 • Maand gratis klimmen na de cursus

Kinderfeestje

Een super spannend en leuk feestje
27,50
 • Een uniek en sportief feestje
 • Wie bereikt de top?
 • Per 3 kinderen 1 volwassene
 •  inclusief pannenkoeken en limonade

Vestigingen

In welke vestiging wil je een kinderfeestje reserveren?

Amsterdam / Haarlem / de Uithof / Hollands Spoor / Rotterdam

Thumbnail_Amsterdam_Centraal

Amsterdam Centraal

Onze vestiging in de hoofdstad van Nederland is een zeer uitgebreide, volledige en goed bezochte klimhal. Met voorklimwand, uitgebreide bouldermogelijkheden, buiten terras en een open dak!

Dijksgracht 2 – 1019 BS – Amsterdam

Thumbnail_Haarlem

Haarlem

Klimmuur Haarlem is één van de eerste klimhallen die in Nederland geopend is en bestaat al sinds 1992! Haarlem is een hele grote en open klimhal met veel daglicht.

Spaarndamseweg 120 B – 2021 KA – Haarlem

Thumbnail_de_uithof

Den Haag de Uithof

Klimmuur Den Haag de Uithof is de klimlocatie waar je binnen én buiten kunt klimmen! Met wanden tot wel 21 meter is de klimmuur super uitdagend voor beginner en gevorderde klimmer.

Jaap Edenweg 10 – 2544 NL – Den Haag

Thumbnail_Den_Haag_Hollands_Spoor

Den Haag Hollands Spoor

Klimmuur Den Haag – Hollands Spoor is een unieke klimhal in Nederland. We hebben een ontzettend gave klimwand met een gezellig team die jou voorziet van instructie en cursussen.

Waldorpstraat 15 – 2521 CA – Den Haag

Thumbnail_Rotterdam

Rotterdam

Vlak bij het Kralingse Bos staat Klimmuur Rotterdam, de enige echte klimhal van Rotterdam. Met een hoogte van 17.5 meter en 51 touwen is dit één van de grootste klimhallen van Nederland.

Prinsenlaan 910 – 3062 CT – Rotterdam

Vragen?

Neem contact met ons op