Competitie
Competitie
De klimmuur organiseert elke 2 maanden een leuke bouldercompetitie tijdens de kick-off van de nieuw geschroefde boulderroutes! Ontdek al die verse creatieve boulders onder het genot van goed gezelschap, leuke muziek, en biertjes achteraf. Niet te vergeten: er worden leuke prijsjes verloot onder alle deelnemers! Doe jij de volgende keer ook mee?

Verder organiseren we een paar keer per jaar een leuk klimevenement; bijvoorbeeld ‘the night of the Petzl’; klimmen in het donker met een hoofdlampje op. Of wat dacht je van discoklimmen; of een spannende duoklimcompetitie?! Hou onze social media in de gaten voor het volgende evenement.

Verder staan alle routes en boulders in de hal in Toplogger. Hier kan je bijhouden wat je allemaal al hebt geklommen bij ons.

Kickoff dagwedstrijden

De verse boulders worden ingewijd tijdens de gezellige boulder kick-off! Muziek, goed gezelschap, én een competitie! Hierbij worden onder alle deelnemers leuke prijzen verloot. Deze competitie is niet alleen voor diehard boulderaars maar voor iederéén leuk om aan mee te doen! 

Voor de winnaars zijn er medailles én natuurlijk kan je mee strijden voor de felbegeerde wisseltrofee voor de beste boulderaars van het jaar. Die we uitreiken bij de Olieboulder kick off in januari.

Hoe werkt het?

Elke 2 maanden worden alle 100+ boulderroutes in Klimmuur Amsterdam vernieuwd! Ons creatieve bouwteam zorgt voor een mooie variëteit aan routes van niveau 3 tot en met niveau 7+. Alles is beschikbaar en het instapniveau is zeer toegankelijk! Deze routes bundelen we in een lijst, de zogenaamde topo. Iedere boulderaar kan deze topo uit de map pakken, zijn/haar naam opschrijven en mee aan de slag gaan! Het idee is dat je elke route die je hebt gehaald (dus zonder vallen de top te bereiken) aankruist en daarmee punten verdiend. Verder hebben we elke route opgedeeld in 2 zones, waarbij zone 2 de top is. Elke zone is al punten waard, dus je hoeft niet elke route tot boven uit te boulderen om punten te halen! Probeer gewoon zoveel mogelijk routes en kijk tot waar je kunt komen.
Competities
Elke ronde trappen we af met een kickoff, een dagwedstrijd waar we speciale wedstrijdroutes voor bouwen in oplopende niveaus.

Of je nu competitief meedoet, of voor de lol: er is altijd een goede sfeer en iedereen maakt kans op een leuke prijs!

Mensen die dit interessant vinden, vinden dit ook interessant

Jeugdcursus klimmen

Leer zelfstandig sportklimmen (10 t/m 16 jr.)
79,-
  • Leer de basis van het sportklimmen
  • Behaal je zelfstandig klimcertificaat
  • Maand gratis klimmen na de cursus

Kinderfeestje Klimmen

Een super spannend en leuk feestje
20,50
  • Een super spannend feestje
  • Wie bereikt de top?
  • Per 3 kinderen 1 volwassene

Basiscursus Klimmen

Leer zelfstandig sportklimmen
99,-
  • Leer de basis van het sportklimmen
  • Behaal zelfstandig klimcertificaat
  • Maand gratis klimmen na de cursus