Beest Boulders Den Haag Centrum 

Grote marktstraat 26
2511 BJ Den Haag

Locatie en contact

   route

   like ons

   volg ons

Openingstijden

Klik hier voor de openingstijden van onze vestigingen.

De Klimmuur en Beest Boulders
De Klimmuur is onderdeel van een grotere familie! We werken samen met Beest Boulders. Bij Beest Boulders kun je boulderen (ongezekerd klimmen tot maximaal 4.5 meter hoog).

Het abonnement wat je afsluit bij de Klimmuur is ook geldig bij Beest Boulders.

Vestigingen Beest Boulders

Beest Boulders
Amsterdam – het Lab
Amsterdam
Den Haag Hollandspoor
Den Haag Centrum
Rotterdam
Antwerpen
Breda – coming soon
Beest Boulders Den Haag Centrum

In het hart van de stad, aan de Grote Marktstraat, vind je binnenkort onze nieuwste en grootste boulderhal! Met meer dan 250 boulders bieden wij een ongeëvenaarde ervaring voor zowel beginnende als ervaren boulderaars. Beest Boulders Den Haag Centrum biedt talloze mogelijkheden om deze bouldersport te ontdekken en je klimvaardigheden te verbeteren. Door de centrale ligging van de hal is deze gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, de fiets en de auto.

Training
Naast onze diverse boulders, beschikt onze hal over een grote trainingsruimte waar je terecht kunt voor al je kracht- en flexibiliteit-oefeningen. Zo beschikken we over een verstelbaar Kilterboard, een vast Kilterboard, campus- en hangboards, gewichten en nog veel meer! Kortom, alles om je te helpen groeien en je skills te ontwikkelen.

Restaurant
Trek of dorst gekregen tijdens je sessie? Dan staat onze keuken voor je klaar! Neem plaats in onze lounge voor een heerlijke maaltijd of een drankje. Ook als je niet klimt, ben je van harte welkom om te genieten van de sfeer in onze hal. Kom ook zeker flexwerken onder het genot van een heerlijke kop koffie.

Winkel
In onze shop kun de beste boulder uitrusting en accessoires vinden. Van klimschoenen en crash pads tot chalk bags en brushes, we hebben het allemaal. Onze shop biedt een uitgebreide selectie van topmerken. Voor vragen staat ons  personeel altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte uitrusting.