Nieuws en agenda

op deze pagina tref je het laatste nieuws

Op zaterdag avond 26 juni organiseren we een open klim avond en een open boulder avond.

We organiseren de avond van 18.00 tot 23.00. Speciaal voor alle volwassenen die nog nooit hebben geklommen of geboulderd is dit de ideale kans om kennis te maken met deze spectaculaire sport!

Heb je nog nooit geklommen of geboulderd dan kost een kennismakingsles inclusief entree slechts €5,- per volwassene. Dit is exclusief huur van klimschoenen. Boulder of klim je al bij ons? Dan is je entree op deze avond ook maar 5,- !

Maak snel jouw reservering bij één van de onderstaande vestigingen:

Klimmen
Klimmuur Amsterdam Centraal
Klimmuur Den Haag de Uithof
Klimmuur Den Haag Hollands Spoor
Klimmuur Rotterdam

Boulderen
Beest Boulders Amsterdam
Beest Boulders Den Haag
Het lab Amsterdam

Early Bird Opening Hours Pilot

In Het Lab Amsterdam, Boulderhal de Fabriek en Klimmuur Centraal gaan we van dinsdag 15 september tot donderdag 15 oktober open om 07:00 in de ochtend op dinsdag, woensdag en donderdag.

Het doel van deze pilot is dat we de vroege vogels onder ons de mogelijkheid willen geven om voor werk te komen klimmen i.p.v. op de avond. En we hopen natuurlijk dat jullie het net zo’n goed idee vinden als wij.

Wij klimmen zelf regelmatig op in de vroege ochtend voor ons werk en weten hoe lekker het is en hoe fit je vervolgens aan een werkdag kunt beginnen. 

Gedurende de pilot krijg je van ons een gratis kopje koffie of thee als je voor 09:00 uur binnen bent.

Op zaterdag 5 september organiseren we van 18:00 – 23:00 bij het Lab Amsterdam en Beest Boulders een open boulderavond! Speciaal voor alle volwassenen die nog nooit hebben geboulderd is dit de ideale kans om kennis te maken met deze spectaculaire sport!

Heb je nog nooit geboulderd? Dan kost een kennismakingsles inclusief entree slechts € 5,- per volwassene. Dit is exclusief huur van klimschoenen. Boulder je al bij ons? Dan is je entree op deze avond ook maar € 5,- !

Tijdens de open boulderavond zal elk half uur een boulderintroductie met techniekles worden gegeven. Na deze les kan je zelfstandig bij ons komen boulderen! Onze instructeurs lopen continu in de hal rond om je te helpen. Aarzel niet om ze te vragen naar tips en trics!

Op zaterdag 5 september organiseren we bij een aantal van onze vestigingen een open klimavond! Speciaal voor alle volwassenen die nog nooit hebben geklommen is dit de ideale kans om kennis te maken met de spectaculaire klimsport!

De actieprijs voor een kennismakingsles is op deze avond slechts €5,- (i.p.v. €24,50) per volwassene inclusief de benodigde materialen!

Tijdens de kennismakingsles leer je de basis van het klimmen, zekertechniek, omgaan met hoogte en veiligheidsaspecten. Na de instructie oefenen we de nieuw aangeleerde technieken en kan er worden geklommen tot grote hoogte! Natuurlijk blijven onze instructeurs je begeleiden en houden we een oogje in het zeil.

De open klim avond is bij onze vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Expansion Beest boulders pre party

Het is eindelijk zo ver! We zijn de afgelopen maanden keihard bezig geweest om Beest nog groter, toffer en beestachtiger te maken voor jullie!

Op 1 Augustus breken we door de muur en willen we iedereen uitnodigen om onze nieuwe wanden en splinternieuwe boulders in te weiden met een mega dikke bouldersessie!

Een dagkaart reserveren doe je via develop.deklimmuur.nl/reserveren-beest-boulders/

In September zullen dit feestje nog eens extra hard overdoen met een officiele grand opening als iedereen weer terug is van vakantie en als ook de competitie er in zit!

BANNER FB PRE OPENING Web
104192769_3349321001787552_1834311068875598932_n

Abonnementen

I.v.m het coronavirus hebben we van half maart tot juli al onze deuren moeten sluiten, waarna vervolgens alle abonnementen zijn gepauzeerd. Dit betekende dat je niet hoefde te betalen zo lang de Klimmuur en zijn Boulderhallen gesloten waren.

Gelukkig is er ook goed nieuws en mogen we vanaf 1 juli weer open. Vanaf dat moment worden alle abonnementen weer geactiveerd.

Ambassadeurs t-shirt

Er waren de afgelopen periode veel hartverwarmende reacties van klimmers die ons bleven steunen in deze onzekere periode door het abonnement actief te laten! We willen jullie daar oprecht voor bedanken. Deze steun is essentieel voor ons om deze periode te overleven. Dank! Jullie ambassadeurs t-shirts liggen zo snel mogelijk voor je klaar in  de hal!

Ps. Als je geen abonnement hebt maar wel interesse hebt om ons te steunen door middel van een donatie (en natuurlijk het T-shirt) neem dan contact met ons op!

We mogen weer buiten sporten!

Vanaf maandag 11 mei mogen we weer buiten sporten!

En dat maken we mogelijk bij onze vestigingen in Rotterdam, Den Haag de Uithof, Klimmuur centraal en Het Lab Amsterdam. Wil je langs komen? Reserveren is verplicht, dus klik snel verder en maak een reservering.

Uithof