Rotterdam

Klimmuur Rotterdam

Prinsenlaan 910
3062 CT Rotterdam
010 286 9794

   openingstijden

  rotterdam@deklimmuur.nl

   route

  Like ons

  Volg ons

Contact via whatsapp

Klimmuur Rotterdam
Klimmuur Rotterdam is bij uitstek de tofste klimhal van Rotterdam. De wanden hebben een hoogte van tot wel 17.5 meter en met ongeveer 130 routes valt er dus genoeg te klimmen. Na het klimmen is er de mogelijkheid om te genieten van een heerlijk drankje en wat lekkers. In de zomer kan dit op ons gezellige terras naast de hal, en in de winter kan je lekker warm binnen vanaf de bank kijken naar wat de andere klimmers uitspoken. Naast een uitgebreid horeca aanbod bevindt zich in onze hal ook nog een klimwinkeltje. Snuffel hier gerust op je eigen gemak rond of vraag een van de medewerkers om je te helpen met het maken van de juiste keuze voor jouw klimuitrusting. Gesitueerd aan de rand van het Kralingse Bos is deze hal gemakkelijk te bereiken met de fiets, auto en het openbaar vervoer.
Klimmen
Als je de hal binnenloopt kijk je direct tegen onze ‘hoofdwand’ aan, een spectaculair overhangende wand van 17 meter hoog. Naast overhangende wanden, zijn over ook genoeg routes op de rechte en liggende wanddelen. Door de grote verscheidenheid aan wand soorten zijn de routes in de hal geschikt voor zowel beginnende als zeer ervaren klimmers.

Naast de mogelijkheid om alle routes in onze hal te kunnen ‘topropen’ is er op de eerste verdieping ook nog een speciale wand waar de klimsport echt tot de verbeelding gaat spreken, hier staat namelijk de ‘voorklimwand’.

Boulder & trainingsruimte
Deze hal richt zich voornamelijk op het ‘toprope’ klimmen, er is echter wel de mogelijkheid om op de tweede en derde verdieping te werken aan je algehele ‘klimfitheid’. In het boulderhok op de tweede verdieping hangen fingerboards en campusboards.

De trainingsruimte op de derde verdieping heeft een assortiment aan gewichtjes liggen om oefeningen mee te doen. Ook hangen er posters aan de muur met suggesties voor oefeningen die je kan uitvoeren om bepaalde spiergroepen die belangrijk zijn voor het klimmen nog sterker te maken.

Dagkaarten

Reserveer je klim- en/of bouldersessie
  • Voor ervaren klimmers en boulderaars
  • Betaalt NIET voor de reservering enkel je entree
  • GEEN abonnement? kies dagkaart
  • WEL een abonnement  of strippenkaart? kies dagkaart met abonnement

Kennismakingsles

Maak kennis met sportklimmen
24,50 / 20,50
  • Leer klimmen en zekeren
  • Maximaal 1 uur instructie
  • Gratis door klimmen mits veilig

Basiscursus Klimmen

Leer zelfstandig sportklimmen
99,- / 79,-
  • Leer de basis van het sportklimmen
  • Behaal zelfstandig klimcertificaat
  • Maand gratis klimmen na de cursus

Neem contact op

Stuur een e-mail naar de vestiging