klimmen

Klimmuur Amsterdam Centraal

Dijksgracht 2
1019 BS Amsterdam
020-4275777

   openingstijden

  amsterdam@deklimmuur.nl

   route

  Like ons

  Volg ons

Klimmuur Amsterdam Centraal
Op een steenworp afstand van het Centraal Station in Amsterdam ligt één van de oudste Klimmuur vestigingen: Klimmuur Amsterdam. Ook wel ‘Centraal’ genoemd door onze vaste klimmers. In deze gezellige hal wordt zowel geklommen als geboulderd. Daarnaast kan je ook uitgebreid genieten van koffie, taart, tosti’s en avondeten op het zonnige terras. Met een grote variëteit aan wanden, waaronder een uitdagende voorklimwand en een boulderhal, is deze hal geschikt voor iedereen. Als kers op de taart heeft deze hal de mogelijkheid het dak te openen, waardoor je (met goed weer) kan klimmen met een bries door je haren. Kom jij binnenkort langs?

Let op: Klimmuur Amsterdam is op het moment niet bereikbaar via het Oosterdokseiland! Via deze toegangswegen zijn we wél bereikbaar.

wegafzetting
Klimmen
In onze ruim 16 meter hoge klimhal zijn er voor alle soorten klimmers ruime mogelijkheden. Oefen op onze beginners routes, train je voetenwerk op de terugliggende wand, focus op uithoudingsvermogen op verticale wanden, spring de overhang in voor krachttraining, of combineer al deze dingen in al die andere gevarieerde routes! 

Kortom: voor ieder wat wils. 

Naast deze vanzelfsprekende voordelen, heeft Klimmuur Amsterdam de mogelijkheid het dak te openen, waardoor jij in de zomer met de wind in je haren en de zon op je gezicht kan genieten van het klimmen. Net alsof je écht buiten bent. Ook kan je klimmen op onze glaswand die uitkijkt op Amsterdam. Klimmuur Amsterdam heeft zijn eigen klimwinkel waar je voor al je benodigdheden terecht kan. Na het klimmen kun je genieten van heerlijke koffie, taart, tosties en avondeten, of drink je een biertje op het terras aan het water. Zien we jou binnenkort?

Boulderen
Ook de boulder-liefhebbers onder ons kunnen terecht bij Klimmuur Amsterdam. De boulderruimte biedt door ons creatieve bouwteam en de gevarieerde wanden genoeg uitdagende opties voor elk niveau. Iedere twee maanden worden alle boulders vernieuwd, en is er een feestelijke kick-off mét competitie. Geniet van eindeloos boulderen met lekkere muziek op de achtergrond, een kop koffie van de bar, en een tosti tussendoor.

Dagkaarten

Reserveer je klim- en/of bouldersessie
  • Voor ervaren klimmers en boulderaars
  • Betaalt NIET voor de reservering enkel je entree
  • GEEN abonnement? kies dagkaart
  • WEL een abonnement  of strippenkaart? kies dagkaart met abonnement

Kennismakingsles

Maak kennis met sportklimmen
24,50 / 20,50
  • Leer klimmen en zekeren
  • Maximaal 1 uur instructie
  • Gratis door klimmen mits veilig

Basiscursus Klimmen

Leer zelfstandig sportklimmen
99,- / 79,-
  • Leer de basis van het sportklimmen
  • Behaal zelfstandig klimcertificaat
  • Maand gratis klimmen na de cursus

Neem contact op

Stuur een e-mail naar de vestiging