Kinderfeestje

Kinderfeestje

Ben je binnenkort jarig? Vier je verjaardag bij de Klimmuur en geniet van een spannende en sportieve middag!

   1,5 uur

   onder begeleiding van volwassenen

   20,50 per persoon of 24,50 inclusief pannenkoeken

   Amsterdam, Haarlem, De Uithof, Hollands Spoor, Rotterdam

Vier je partijtje!
Lijkt het je leuk om een kinderfeestje te geven bij de klimmuur? Kom dan langs bij één van onze vestigingen!

De Klimmuur organiseert spannende en leuke feestjes voor kinderen. Samen met je ouders en andere begeleiders krijg je eerst instructie over het klimmen. Zo leren de ouders en begeleiders hoe er moet worden gezekerd zodat jullie veilig naar boven kunnen. Ook leren we jullie hoe er moet worden omgegaan met de touwen en wat de spelregels zijn bij het klimmen. Als er een goede basis is gelegd, kunnen jullie tot wel 17 meter hoog klimmen! Dat is zo hoog als vijf verdiepingen! Ontdek de verschillende wanddelen en daag je vriendjes en vriendinnetjes uit om die ene moeilijke route te klimmen! Durf jij het aan?

Na de inspanning is het mogelijk om aan een feestelijke tafel pannenkoeken te eten en limonade te drinken. Omdat onze tafels midden in de hal staan, kun je tijdens het eten en drinken kijken naar alle andere klimmers in de hal! Als bewijs voor de topprestatie, krijgen jullie als afsluiting een diploma van ons mee!

Kosten
Een kinderfeestje kost € 20,50 per kind. Dit is inclusief instructie, zekermateriaal en het klimmen. En een klimdiploma! Alle kinderen dienen zelf schone sportschoenen mee te nemen. Het gebruik van klimschoenen is namelijk niet inbegrepen, maar kunnen eventueel wel gehuurd worden voor € 4,- per paar.

Eet je ook graag pannenkoeken in de klimhal? Een kinderfeestje inclusief pannenkoeken en limonade kost € 24,50 per kind.

Waar moet je op letten?
 • Per 2 à 3 kinderen dient er één volwassene aanwezig te zijn voor het zekeren. Kom je met 10 kinderen, dan moeten er dus minimaal 4 volwassenen zijn.
 • Kinderen mogen elkaar niet zekeren.
 • Begeleiders die gaan zekeren moeten 18 jaar of ouder zijn.
 • Eigen consumpties meenemen is niet toegestaan. Een verjaardagstaart meenemen mag wel! We horen dit graag van tevoren.
 • Klik hieronder op de vestiging van jouw keuze en kijk wanneer het mogelijk is een kinderfeestje te reserveren en wat de toegestane groepsgrootte is.

Mensen die dit interessant vinden, vinden dit ook interessant

Kennismakingsles jeugd

Gezellig en sportief uitje
20,50
 • Onder begeleiding van een volwassene
 • Maximaal 1 uur instructie
 • Gratis door klimmen mits veilig

Jeugdcursus

Leer zelfstandig sportklimmen (10 tot 18 jaar)
79,-
 • Leer de basis van het sportklimmen
 • Maand gratis klimmen na de cursus
 • Stroom door naar de Jeugdclub

Basiscursus

Leer zelfstandig sportklimmen
99,-
 • Leer de basis van het sportklimmen
 • Behaal zelfstandig klimcertificaat
 • Maand gratis klimmen na de cursus

Vestigingen

In welke vestiging wil je een kinderfeestje reserveren?

Amsterdam / Haarlem / de Uithof / Hollands Spoor / Rotterdam

Amsterdam Centraal

Onze vestiging in de hoofdstad van Nederland is een zeer uitgebreide, volledige en goed bezochte klimhal. Met voorklimwand, uitgebreide bouldermogelijkheden, buiten terras en een open dak!

Dijksgracht 2 – 1019 BS – Amsterdam

Haarlem

Klimmuur Haarlem is één van de eerste klimhallen die in Nederland geopend is en bestaat al sinds 1992! Haarlem is een hele grote en open klimhal met veel daglicht.

Spaarndamseweg 120 B – 2021 KA – Haarlem

Den Haag de Uithof

Klimmuur Den Haag de Uithof is de klimlocatie waar je binnen én buiten kunt klimmen! Met wanden tot wel 21 meter is de klimmuur super uitdagend voor beginner en gevorderde klimmer.

Jaap Edenweg 10 – 2544 NL – Den Haag

Den Haag Hollands Spoor

Klimmuur Den Haag – Hollands Spoor is een unieke klimhal in Nederland. We hebben een ontzettend gave klimwand met een gezellig team die jou voorziet van instructie en cursussen.

Waldorpstraat 15 – 2521 CA – Den Haag

Rotterdam

Vlak bij het Kralingse Bos staat Klimmuur Rotterdam, de enige echte klimhal van Rotterdam. Met een hoogte van 17.5 meter en 51 touwen is dit één van de grootste klimhallen van Nederland.

Prinsenlaan 910 – 3062 CT – Rotterdam