jeugd

Jeugd bij De Klimmuur

Bij de Klimmuur zijn er voor kinderen en jongeren veel mogelijkheden om de klimsport te beleven. Ben je onder de 18 en wil je het klimmen eens uitproberen? Volg dan samen met een volwassene een kennismakingsles jeugd.

Vind je het écht leuk en ben je tussen de 10 en de 18? Overweeg dan als volgende stap de jeugdcursus en onze wekelijkse Jeugdclub trainingen!

   1,5 tot 2 uur

   vanaf 4 jaar, tot 18 jaar onder begeleiding van een volwassene

   20,50 tot 18 jaar

Klimmen voor de jeugd

Bekijk hier ons aanbod klimmen voor de jeugd
Jeugd
Kennismakingsles Jeugd
Klimmen is een ontzettende leuke en uitdagende sport voor jong en oud. Kinderen onder de 18 jaar kunnen samen met een volwassenen een kennismakingsles volgen. Als volwassene leer je tijdens deze les hoe je moet zekeren. Je blijft daarbij op de grond staan en houdt het touw vast waaraan het kind omhoog klimt. De les duurt ongeveer een half uur. Als je met meerdere kinderen komt, raden we je aan om per twee kinderen één volwassene mee te nemen. Als alles goed gaat mag je onder toezicht door blijven klimmen.

De kosten voor een kennismakingsles zijn € 20,50 per kind. De volwassenen betalen verder niets. Deze prijs is inclusief instructie, klimmateriaal en ongeveer 2 uur klimmen. De prijs is exclusief klimschoenen (eventueel te huur voor € 4,- per paar) en de horeca. Het beste is als de kinderen soepel zittende kleding dragen en schone stevige (binnen-) gymschoenen. De volwassenen moeten ook een gordel aan, dus een jurk of rok is niet zo handig!

Wil je een keer komen klimmen
Boek dan een kennismakingsles

   1,5 tot 2 uur

   vanaf 4  jaar onder begeleiding van een volwassene.

  20,50 inclusief gordel en entree

Kinderfeestje Klimmuur Haarlem
Jeugdcursus
Ben je tussen de 10 jaar en 17 jaar en denk je dat je klimmen helemaal te gek vindt? Volg dan onze jeugdcursus!

In vier lessen leer je met leeftijdsgenoten alles wat je moet weten over klimmateriaal, het gebruik van de touwen, veiligheid, hoe je omgaat met de hoogte, klimtechniek en meer. Dit alles doe je onder begeleiding van een ervaren instructeur. Als alles goed gaat krijg je aan het einde van de laatste les het Ko2-diploma.

Met een Ko2 diploma mag je meedoen met de wekelijkse jeugdtraining van de Jeugdclub. Als je 14 jaar of ouder bent, kan na akkoord van een van de jeugdtrainers het Ko2-diploma worden omgezet naar een K2 diploma: daarmee mag je zelfstandig klimmen met jouw leeftijdsgenoten, wanneer je maar wilt!

De jeugdcursus bestaat uit vier lessen en geven we meestal op zaterdagochtend en begint op elke eerste zaterdag van elke maand. Via onze reserveringspagina zie je welke data en tijden er beschikbaar zijn voor de vestiging van jouw keuze.

Wil je zelfstandig leren zekeren en klimmen
Boek dan de basiscursus jeugd

  4 lessen van 2 uur per les

   vanaf 10 tot 18 jaar

  79,- inclusief een gratis maandabonnement en jeugdclub

20170419_180138
Jeugdclub
Als je de jeugdcursus hebt gehaald, stroom je door naar de wekelijkse trainingen van onze Jeugdclub. In de eerste maand na de jeugdcursus kan er gratis worden meegetraind met de Jeugdclub. Zo kan je goed ervaren of het wel echt wat voor je is!

Tijdens de training ben je onder leiding van enthousiaste trainers bezig met klimtechnieken, spellen en oefenvormen. Behalve veel plezier, wordt er ook actief getraind en worden de jeugdleden op hun eigen niveau uitgedaagd. Dat is ook het mooie van de klimsport: hoe jong of oud, hoe ervaren of onervaren je ook bent, je kan jezelf altijd uitdagen en op een speelse manier nieuwe dingen ontdekken!

Na de eerste gratis maand, stap je over op een incasso maandabonnement, je kan kiezen voor één of twee keer in de week trainen.

JGDCLB 1x trainen per week: €45,00 per maand per automatisch incasso
JGDCLB 2x trainen per week: €51,00 per maand per automatisch incasso (2x trainen is mogelijk in overleg met de trainer en jeugdcoördinator)

Na de laatste les van de jeugdcursus wordt je in overleg met de instructeur en je ouders ingedeeld in één van onze groepen.

Wil je meer informatie over de jeugdclub in jouw vestiging? Klik dan hier onder op de vestiging van jouw keuze:

Mensen die dit interessant vinden, vinden dit ook interessant

Kinderfeestje

Een super spannend en leuk feestje
20,50
  • Wie bereikt de top?
  • Per 3 kinderen 1 volwassene

Kennismakingsles

Maak kennis met sportklimmen
24,50
  • Leer klimmen en zekeren
  • Maximaal 1 uur instructie
  • Gratis door klimmen mits veilig

Basiscursus

Leer zelfstandig sportklimmen
99,-
  • Leer de basis van het sportklimmen
  • Behaal zelfstandig klimcertificaat
  • Maand gratis klimmen na de cursus