boulderen

Boulderen bij de klimmuur

Bij de klimmuur hebben we een aantal vestigingen waar boulderen tot de mogelijkheid behoort. Bij Klimmuur Centraal en Klimmuur Den Haag de Uithof kun je boulderen in onze boulderruimtes. Bij klimmuur Hollands Spoor, klimmuur Haarlem en Klimmuur Rotterdam kun je helaas niet boulderen.

de Klimmuur is onderdeel van een grotere familie! We werken samen met Beest Boulders en boulderhal de Fabriek. Bij alle vestigingen van zowel Beest Boulders als boulderhal de Fabriek kun je boulderen.

Wat is boulderen?
Het leuke van boulderen is dat je niet veel nodig hebt om het een keer te proberen, de wanddelen gaan tot 4,5 meter hoog. Hier hebben we zelf routes op gemaakt, de bedoeling is dat je dan één kleur kiest en die probeert uit te klimmen. Niet alle routes gaan tot de maximale hoogte en je kunt natuurlijk zelf bepalen tot hoe hoog je wil klimmen.

Je bent op een leuke manier bezig met al je spieren, sommige boulders dwingen je zelfs om je lenigheid te testen en het kan ook nog voorkomen dat je je hersens erbij moet gebruiken omdat je na tien keer proberen nog steeds niet snapt hoe je voorbij een bepaald stuk moet klimmen.

Bij welke vestigingen?
Bij de klimmuur kunt u terecht om te boulderen bij Klimmuur Den Haag de Uithof of bij Klimmuur Centraal Amsterdam. Neem contact met deze vestigingen op voor de mogelijkheden! Naast klimmuur Den Haag Hollands Spoor kunt u Beest Boulders Den Haag vinden, en naast klimmuur Haarlem is Boulderhal de Fabriek te vinden. Ook in Rotterdam kunt u voor het boulderen terecht bij Beest Boulders Rotterdam.
Reserveren
Reserveren is verplicht voor groepen van meer dan 6 personen. Boulderen is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar kinderen moeten tot 18 jaar onder actieve begeleiding van een volwassene boulderen.
Één kleur, één moeilijkheidsgraad
Er zijn in onze vestigingen boulders gebouwd in verschillende kleuren. De boulders in een circuit zijn ongeveer van dezelfde moeilijkheidsgraad, maar aan de begingrepen kun je vinden hoe moeilijk de specifieke boulder waar je instapt precies is. Een boulderroute is met één kleur grepen gebouwd. Het is de bedoeling dat je alleen deze grepen (en de houten wand of houten modules die geplaatst zijn) gebruikt bij het klimmen van de route.

Mensen die dit interessant vinden, vinden dit ook interessant

Basiscursus Klimmen

Leer zelfstandig sportklimmen
99,-
  • Leer de basis van het sportklimmen
  • Behaal zelfstandig klimcertificaat
  • Maand gratis klimmen na de cursus

Kennismakingsles

Maak kennis met sportklimmen
24,50
  • Leer klimmen en zekeren
  • Maximaal 1 uur instructie
  • Gratis door klimmen mits veilig

Kinderfeestje Klimmen

Een super spannend en leuk feestje
20,50
  • Een super spannend feestje
  • Wie bereikt de top?
  • Per 3 kinderen 1 volwassene

Neem contact op

Wil je contact met één van onze vestigingen mbt boulderen?
Vul dan ons contactformulier hier onder in.