Klimmen

Klimmen

Kun je zomaar bij de klimmuur terecht om te klimmen ? Als je geen ervaring hebt, volg je eerst een kennismakingsles.

  reserveer een dagkaart

   vanaf 10 tot 99 jaar, tot 18 jaar onder begeleiding van een volwassene

  Klimmuur Centraal, Haarlem, De Uithof, Hollands Spoor, Rotterdam

Klimmen
Je kunt bij ons zelfstandig komen klimmen als je een zekerbewijs hebt, of kunt aantonen dat je voldoende ervaren bent om zelfstandig aan de slag te kunnen. Als dat niet het geval is, dien je eerst een kennismakingsles of basiscursus te volgen. We zijn daar behoorlijk streng in, hetgeen natuurlijk met veiligheid te maken heeft.

De klimsport heeft een traditie van ongebondenheid en vrijheid. Je hoeft bij ons dan ook geen lid te worden en bepaalt zelf of je t.b.v. het voldoen van je entreebetaling losse entrees koopt, een strippenkaart gebruikt, of met een abonnement werkt. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.

Als je wilt voorklimmen, kan dat bij ons natuurlijk ook. Stem dit wel even af met het personeel wat op dat moment aan het werk is en verantwoordelijk is voor de klimhal. Tijdens drukke uren wordt er over het algemeen niet voorgeklommen.

Nog nooit geklommen?

Met een kennismakingsles kan je op een eenvoudige manier bij ons kennis maken met het klimmen. Natuurlijk zijn de veiligheid en de spelregels belangrijk, maar we gaan meteen aan de slag en voordat je het weet zit je bovenaan de klimwand!

Je boekt een kennismakingsles als je niet in het bezit bent van een zekerbewijs of geen tot beperkte ervaring hebt met het zekeren.

Waar kun je klimmen?
Bij De Klimmuur kun je sinds 1992 terecht om te klimmen. De Klimmuur is tot nu toe gegroeid tot vijf klim locaties: Klimmuur Haarlem, Klimmuur Amsterdam, Den Haag De Uithof, Den Haag Hollands Spoor en Klimmuur Rotterdam.

Een ledenpasje van De Klimmuur met een abonnement of strippenkaart die je bij een van deze locaties hebt aangeschaft, is te gebruiken in al deze vestigingen!

Kennismakingsles

Maak kennis met sportklimmen
24,50 volwassenen / 20,50 jeugd
  • Leer klimmen en zekeren
  • Maximaal 1 uur instructie
  • Gratis door klimmen mits veilig

Kinderfeestje

Een super spannend en leuk feestje
24,50 per kind
  • Wie bereikt de top?
  • Optioneel met pannenkoeken
  • Per 3 kinderen 1 volwassene

Basiscursus

Leer zelfstandig sportklimmen
99,- volwassenen / 79,- jeugd
  • Leer de basis van het sportklimmen
  • Behaal zelfstandig klimcertificaat
  • Maand gratis klimmen na de cursus

Vestigingen

In welke vestiging wil je klimmen?

Amsterdam Centraal

Onze vestiging in de hoofdstad van Nederland is een zeer uitgebreide, volledige en goed bezochte klimhal. Met voorklimwand, uitgebreide bouldermogelijkheden, buiten terras en een open dak!

Dijksgracht 2 – 1019 BS – Amsterdam

Haarlem

Klimmuur Haarlem is één van de eerste klimhallen die in Nederland geopend is en bestaat al sinds 1992! Haarlem is een hele grote en open klimhal met veel daglicht.

Spaarndamseweg 120 B – 2021 KA – Haarlem

Den Haag de Uithof

Klimmuur Den Haag de Uithof is de klimlocatie waar je binnen én buiten kunt klimmen! Met wanden tot wel 21 meter is de klimmuur super uitdagend voor beginner en gevorderde klimmer.

Jaap Edenweg 10 – 2544 NL – Den Haag

Den Haag Hollands Spoor

Klimmuur Den Haag – Hollands Spoor is een unieke klimhal in Nederland. We hebben een ontzettend gave klimwand met een gezellig team die jou voorziet van instructie en cursussen.

Waldorpstraat 15 – 2521 CA – Den Haag

Rotterdam

Vlak bij het Kralingse Bos staat Klimmuur Rotterdam, de enige echte klimhal van Rotterdam. Met een hoogte van 17.5 meter en 51 touwen is dit één van de grootste klimhallen van Nederland.

Prinsenlaan 910 – 3062 CT – Rotterdam

Jeugd

Bij de klimmuur hebben we een zeer uitgebreide keus in mogelijkheden voor kinderen en  jeugd. Er worden bij ons kinderpartijtjes gehouden, en onze jeugdclub is heel actief.

Groepen & bedrijven

Klimmen of boulderen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top.

Onderwijs

Onze filosofie is dat sport begint bij plezier. Fun en zelfwerkzaamheid zijn daarbij kernbegrippen. Door leerlingen plezier te bieden, vinden ze leuk wat ze doen, waarna het sportieve aspect daar vanzelf achteraan komt.

Volwassenen

Elke klimmer is ooit begonnen, heeft het van huis uit mee gekregen, of is geprikkeld door nieuwsgierigheid. Klimmen heeft iets spannends. Klimmen spreekt tot de verbeelding.